Retouren

 

Retouren

We willen heel graag dat je blij bent met je door ons bestelde producten. Maar als dit om een of andere reden niet het geval is, neem dan zo snel mogelijk (binnen 4 dagen na ontvangst) contact met ons op voor een retourmelding (via je de bevestiging van je bestelling of via het Contactformulier). Je ontvangt van ons dan een retourformulier en instructies voor retourzending. Retourzendingen zonder retourmelding worden niet geaccepteerd. De verzendkosten voor retouren zijn voor rekening van de klant, tenzij anders overeengekomen, bijvoorbeeld bij door ons gemaakte fouten. 

Aandachtspunt: Boeken, tijdschrijften en special orders zijn niet terug te sturen, tevens accepteren wij geen retouren van producten die je nog over hebt nadat je je creatieve project klaar hebt. 

Voor retouren hebben we de volgende regels:
- Producten moeten teruggestuurd worden in de originele staat.
- Een volledig ingevuld retourformulier moet bij het teruggetuurde pakket zitten.
- Retouren dienen binnen 10 dagen na retourmelding teruggestuurd te worden.
- Alle teruggestuurde producten moeten op dezelfde manier als bij de ontvangst van het product verpakt worden en verzonden worden.

Zodra wij het geretourneerde pakket ontvangen hebben, ontvang je een nieuw product of je geld terug, afhankelijk van de gemaakte afspraken.